aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤο… ερωτηματικό για τον Κατσιαράβα

Το… ερωτηματικό για τον Κατσιαράβα

Ο Νίκα Κατσιαράβα κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Γεωργίας. Ο επιθετικός του Εθνικού θεωρείται ως ένας από τους ανερχόμενους στράικερ στη χώρα του, κάτι που λέει ασφαλώς πάρα πολλά.

Ο Κατσιαράβα μέχρι τώρα  έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά δεν έχει βοηθήσει την ομάδα της Άχνας στον βαθμό που όλοι ανέμεναν. Δεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς το αντίπαλο πλεκτό. Αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για απρεπή συμπεριφορά, κάτι που είχε προκαλέσει τον προβληματισμό στο Δασάκι.

Στο τελευταίο παιχνίδι με την Αναγέννηση έμεινε στον πάγκο και πήρε φανέλα βασικού ο Αργεντινός Εμίλιο Ζελάγια, ο οποίος χρίστηκε σκόρερ. Ο Κατσιαράβα θα πρέπει να ιδρώσει πάρα πολύ και να δουλέψει σκληρά προκειμένου να επανέλθει στο αρχικό σχήμα του Εθνικού. Πάντως πρόκειται για ποδοσφαιριστή από τον οποίο στο Δασάκι περιμένουν πολύ περισσότερα στη συνέχεια.

Το σίγουρο είναι πως με τους Ζελάγια, Κατσιαράβα και Χατζηβασίλη, ο Εθνικός θεωρείται καλυμμένος όσον αφορά στη γραμμή κρούσης. Μπορεί ο Κατσιαράβα να μην είδε δίκτυα, αλλά ο Χατηβασίλής πέτυχε δύο γκολ και ο Ζελάγια ένα.  Ο Ζελάγια έσπασε το ρόδι με την Αναγέννηση και ελπίζεται ότι θα συνεχίσει να «βλέπει» δίκτυα και στη συνέχεια.

Εν τω μεταξύ η προετοιμασία συνεχίζεται με πολλές απουσίες ποδοσφαιριστών. Απουσιάζουν οι διεθνείς Κατσιαράβα και Μπογκαντίνοφ, όπως και οι τραυματίες Πινσέλι, Κιπιάνι, Μπογκτάν, Χατζηβασίλης, Σικάρσκι, Γκριγκαλάβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ