aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤο διπλό όφελος και ο φορτσάτος Ζελάγια

Το διπλό όφελος και ο φορτσάτος Ζελάγια

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Μεγάλη ικανοποίηση και ενθουσιασμός επικρατούν στο Δασάκι μετά τη νίκη του Εθνικού επί της Ανόρθωσης (2-1). Η ομάδα της Άχνας πήρε σπουδαίο τρίποντο προψές, το οποίο απέφερε διπλό όφελος. Αρχικά είναι η βαθμολογική αναρρίχηση στην 11η θέση. Έπειτα, θα πάει με πολύ καλύτερη ψυχολογία στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου στο «Αμμόχωστος» με τη Νέα Σαλαμίνα, από την οποίαν απέχει πια δύο βαθμούς.

Πρόσωπο του ψεσινού αγώνα ήταν ο Εμίλιο Ζελάγια, ο οποίος πήρε τα πάνω του από τότε που αγωνίζεται ως παρτενέρ του Νίκα Κατσιαράβα στην επίθεση. Ο Αργεντινός στράικερ πέτυχε το πρώτο γκολ, ενώ κέρδισε και το πέναλτι με το οποίο ο Εντουάρντο Πινσέλι πέτυχε το δεύτερο γκολ και εδραίωσε τη νίκη του Εθνικού κόντρα στην «Κυρία». Μάλιστα, έφτασε τα τέσσερα γκολ και μαζί με τον Κατσιαράβα είναι οι πρώτοι σκόρερ των μπλε στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, ο Πάτρικ Πρότσιεκ ήταν θετικός για ακόμη μία φορά. Ο Πολωνός τερματοφύλακας ήταν σταθερός και κατέγραψε μία σπουδαία απόκρουση στο 32’ μετά το σουτ του Φύτου Κυριάκου, έστω και με σύμμαχό του πρώτα το οριζόντιο και έπειτα το κάθετο δοκάρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ