aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤο… δεξί χέρι του Κλάφουριτς στον Εθνικό

Το… δεξί χέρι του Κλάφουριτς στον Εθνικό

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Μπόγιαν Μαρκόσκι τον Αύγουστο κλείνει τα 37 του χρόνια (8/8/83) έχει διπλό ρόλο στον Εθνικό αυτό του ποδοσφαιριστή, αλλά και του βοηθού προπονητή. Η καριέρα του Σκοπιανού στόπερ οδεύει προς τέλος και πλέον είναι παίκτης – προπονητής. Μάλιστα, είναι και σε διαδικασία να πάρει το δίπλωμα του προπονητή. Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και τη νέα χρονιά ή εάν θα περιοριστεί μόνο στα προπονητικά του καθήκοντα, αλλά αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει με το τέλος αυτής της σεζόν.

Ο Μαρκόσκι γνωρίζει τα πάντα γύρω από την ομάδα. Τον διπλό ρόλο τον ανέλαβε μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ντιν Κλάφουριτς. Είναι το δεξί χέρι του Κλάφουριτς τόσο στον πάγκο, όσο και στο γήπεδο όταν αγωνίζεται.

Ο Σκοπιανός κεντρικός αμυντικός και πέρυσι στη Β΄ κατηγορία αλλά και φέτος στον πρώτο γύρο  του πρωταθλήματος πρόσφερε σημαντική βοήθεια στον Εθνικό και η προσφορά του εκτιμήθηκε πάρα πολύ από τη διοίκηση. Έκλεισε δεκαετία στην Κύπρο, αφού πρωτοήρθε στην Ένωση, ενώ ακολούθως έπαιξε σε Αγία Νάπα, Οθέλο και Εθνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ