aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤίποτε άλλο, μόνο νίκη

Τίποτε άλλο, μόνο νίκη

Το επικείμενο παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα είναι κομβικό για τον Εθνικό και ο Γιώτης Εγκωμίτης θέλει να οδηγήσει την ομάδα του στο «διπλό» μέσα στο «Αμμόχωστος». Το ζητούμενο για τους μπλε είναι μόνο η νίκη και τίποτε άλλο, αφού έχουν άμεση ανάγκη για βαθμούς προκειμένου να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση.

Η ομάδα της Άχνας θα πρέπει ν’ αρχίσει να βάζει πόντους στο σακούλι της για να διατηρηθεί ζωντανή μέχρι τον Ιανουάριο, οπότε και θα ενισχυθεί για την τελική αντεπίθεση. Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, στις προπονήσεις επέστρεψαν και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Ντόβπνια (Εθνική Ελπίδων Ρωσίας), Παπαγεωργίου (Εθνική Ελπίδων) και Χαραλάμπους (Εθνική Νέων), οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και τέθηκαν άμεσα στη διάθεση του Γιώτη Εγκωμίτη.

Αναμένεται πως και οι τρεις θα πάρουν φανέλα βασικού, ενώ είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας, σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι ο Γιώτης Εγκωμίτης μίλησε χθες στους παίκτες του και τους κάλεσε να τα δώσουν όλα για τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ