aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Θέλω να βελτιωνόμαστε συνεχώς»

«Θέλω να βελτιωνόμαστε συνεχώς»

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός υποδέχεται τη Δόξα στο Δασάκι στις 18:30 σε άλλο τεστ. Είναι το έβδομο φιλικό του στο τρέχον καλοκαίρι, με τελευταίο το ματς με τον Άρη, από τον οποίον ηττήθηκε με 1-2. Άλλωστε, στα έξι φιλικά που έδωσε μέχρι τώρα δέχθηκε πέντε ήττες από Αλκή, ΑΠΟΕΛ, Ερμή, ΑΕΚ και Άρη, ενώ νίκησε μόνο τον Ολυμπιακό με 1-0.

Βέβαια, οι ήττες στα φιλικά δεν απασχολούν τον Γιώτη Εγκωμίτη. Ο Κύπριος τεχνικός δήλωσε ξεκάθαρα πως: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι έτοιμη η ομάδα μου στο πρωτάθλημα και όχι να κερδίζει τα παιχνίδια προετοιμασίας. Απλά, από φιλικό σε φιλικό θέλω να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Έτσι, στο σημερινό φιλικό με τη Δόξα, έχει άλλη μία ευκαιρία να αξιολογήσει την κατάσταση της ομάδας του. Για ακόμη μία φορά αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του. Στα τελευταία φιλικά παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Μάρτιν Μπογκατίνοφ, αφού στα πρώτα ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

Από το σημερινό ματς, είναι πιθανό να μην αγωνιστούν οι Πογιατζής και Χάτζιαρος, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό. Σίγουρα δεν θα αγωνιστεί ο Ενέσκου, ο οποίος θα είναι έτοιμος μάλλον στο επόμενο τεστ, τη Δευτέρα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Εκτός και από το σημερινό παιχνίδι θα είναι ο Πινσέλι, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα με την Αλκή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ