aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Θέλω δύναμη και πάθος»

«Θέλω δύναμη και πάθος»

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με σημαντικές απουσίες στην άμυνά του θα παραταχθεί στον αυριανό «τελικό» στο Παφιακό ο Εθνικός Άχνας. Ο Ντανίλο Ντόντσιτς είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του, αφού δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Ατάντα και Έβερτον.

Τις θέσεις τους αναμένεται να πάρουν οι Ντε Βρίισε (αριστερό μπακ) και Ντε Αραούζο (κεντρικός αμυντικός) αντίστοιχα, ενώ φανέλα βασικού διεκδικεί και ο Κυριάκου.

Ο προπονητής των μπλε μίλησε στους παίκτες του για το αυριανό ματς κόντρα στην Πάφος FC και επιδίωξε να τους ανεβάσει ψυχολογικά: «Θέλω δύναμη και πάθος από όλους. Είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να τα δώσουμε όλα. Είμαστε ομάδα Α’ Κατηγορίας και το έχουμε αποδείξει. Θα πάμε στο Παφιακό για να νικήσουμε».

Ξεκάθαρο, λοιπόν, το μήνυμα του Σέρβου τεχνικού προς τους παίκτες του, παρόλο που και ένα ισόπαλο αποτέλεσμα τους επιτρέπει να εξασφαλίσουν την παραμονή τους.

Όσον αφορά τους λίγους αλλά πιστούς οπαδούς της ομάδας, ετοιμάζονται για να δώσουν το παρών τους στο Παφιακό για να στηρίξουν με τη φωνή τους τις προσπάθειες των παικτών σε μια προσπάθεια να τους σπρώξουν προς την επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ