aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΘέλει να τρίξει τα δόντια στον Απόλλωνα η Άχνα...

Θέλει να τρίξει τα δόντια στον Απόλλωνα η Άχνα…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Να ορθώσει ανάστημα και να παλέψει για το βαθμολογικό όφελος θέλει ο Εθνικός, στη σημερινή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Οι γαλάζιοι αντιλαμβάνονται και αποδέχονται τον τίτλο του αουτσάιντερ, όμως στο Δασάκι θέλουν να ζορίσουν τον ισχυρό αντίπαλό τους και να παρουσιάσουν βελτιωμένη εικόνα για να πάρουν το ζητούμενο.

Ο Γιώτης Εγκωμίτης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει τους καλύτερους (κατ’ αυτόν) έντεκα για το ματς. Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τη βαριά ήττα (1-5) αναμένεται να γίνουν μία-δύο αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ο Λαμπάν πιθανόν να μην είναι 100% έτοιμος, αλλά έχει την εμπειρία και την προσωπικότητα να βοηθήσει σε τέτοιου είδους παιχνίδια και δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού. Από εκεί και πέρα, στην άμυνα διεκδικεί θέση ο Ντεϊβίσον και ο Χ. Χριστοφή, ενώ στην επίθεση είναι και ο Μάριος Ηλία που περιμένει την ευκαιρία του.

Από πλευράς τεχνικής ηγεσίας έγινε η ανάλυση του Απόλλωνα, αναλύθηκαν τα δυνατά και αδύνατα σημεία και εκεί θα προσπαθήσει να δώσει έμφαση η ομάδα της Άχνας. Συνάμα, ο Εθνικός θέλει να περιορίσει τα λάθη του και να παρουσιαστεί πιο ισορροπημένος κυρίως αμυντικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ