aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΘέλει να συνεχίσει να… τρελαίνει κόσμο

Θέλει να συνεχίσει να… τρελαίνει κόσμο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα σπουδαία αποτελέσματα θέλει να δώσει ο Εθνικός Άχνας, που υποδέχεται την Ομόνοια στο Δασάκι. Η ομάδα της Άχνας διατηρεί πολύ καλή παράδοση στην έδρα της κόντρα στους πράσινους και θέλει να δώσει συνέχεια. Στις 10 τελευταίες συναντήσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες στο πρωτάθλημα ο Εθνικός κέρδισε τρεις φορές, άλλες τόσες η Ομόνοια και τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα. Στα επτά από τα 10 ματς η ομάδα του Εγκωμίτη είχε κέρδος και αυτό θέλει και τώρα.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Κύπριο τεχνικό, είναι η απουσία του Μαρκόφσκι που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο Εθνικός αναμένεται να πάρει το ματς και πάλι στην… κόντρα. Θα επιδιώξει να αμυνθεί καλά, να κρατήσει το μηδέν και να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις, με την ταχύτητα του. Ακόμη και ένα βαθμό να πάρει από το σημερινό ματς θα είναι ικανοποιητικός στην προσπάθεια του να μείνει στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και κυρίως μακριά από περιπέτειες, που είναι ο πρωταρχικός στόχος.

Το κλίμα είναι εξαιρετικό στα αποδυτήρια και υπάρχει πίστη στους παίκτες ότι μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι σε άλλη μία ομάδα με υψηλές βλέψεις, όπως ήταν ο Απόλλων αλλά και η Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ