aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΘέλει να «καθαρίσει» από σήμερα η Άχνα...

Θέλει να «καθαρίσει» από σήμερα η Άχνα…

Το κύπελλο μπορεί να μην αποτελεί προτεραιότητα για τον Εθνικό Άχνας, όμως η κλήρωση με τον Διγενή τού δίνει το δικαίωμα να προχωρήσει και να ελπίζει σε κάτι καλό. Σήμερα η ομάδα της Άχνας θα αντιμετωπίσει στο Μακάρειο την ομάδα της Μόρφου και θέλει να βάλει τις βάσεις από τον πρώτο αγώνα, ώστε ο επαναληπτικός να είναι πιο… χαλαρός.

Ο Κλάφουριτς θα κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα του, όμως ο στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρος και είναι η νίκη με καθαρό σκορ και αν είναι δυνατό να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση από σήμερα.

Ακολουθεί και το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπου η ομάδα της Άχνας θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη μη έχοντας τον Μάριο Ηλία διαθέσιμο μιας και συμπλήρωσε κάρτες, ενώ επιστρέφουν οι Φοινίρης και Μπόγιαν Μαρκόφσκι. Ο Εθνικός χρειάζεται μία νίκη, έστω και στο κύπελλο, για να τον βοηθήσει και ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ