aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΘέλει να κάνει μια νέα αρχή

Θέλει να κάνει μια νέα αρχή

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στον αυριανό αγώνα με τον Ερμή, θα κυνηγήσει ο Εθνικός με μανία την επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά ώστε να μην χάσει κι άλλο πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια προς την υλοποίηση του στόχου του. Στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια, η ομάδα της Άχνας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά στο τέλος δεν πήρε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, κυρίως στο β΄ ημίχρονο, είχε καλή παρουσία και αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν είχε την ουσία.

Έτσι λοιπόν στον αυριανό αγώνα με τον Ερμή που θα είναι ο δεύτερος εκτός έδρας, τον Εθνικό δεν τον ενδιαφέρει το θέαμα, αλλά η ουσία που είναι το βαθμολογικό κέρδος.  Το παιχνίδι με τον Ερμή είναι πολύ σημαντικό αφού σε καμία περίπτωση στην ομάδα της Άχνας δεν θέλουν να τριτώσει το κακό. Θέλουν το «διπλό» για να γίνει ένα νέο ξεκίνημα και να καλυφθεί το χαμένο έδαφος κυρίως από την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία της. Ο Γιώτης Εγκωμίτης δούλεψε πολύ στο πλάνο και την τακτική που θα ακολουθήσει. Ο Στόιτσειφ επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας για να παίξει δίπλα στον Ντόβπνια. Από εκεί και πέρα δεν αναμένονται άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

Παίκτες-κλειδιά όπως είναι οι Μπογκαντίνοφ, Πινσέλι, Ενέσκου και Κιπιάνι είναι ικανοί όταν βρεθούν στη μέρα τους να οδηγήσουν τον Εθνικό στις επιτυχίες. Ο τερματοφύλακας Μπογκαντίνοφ που δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση θα επιδιώξει να κατεβάσει τα ρολά στο ΓΣΖ κρατώντας έτσι ανέπαφη την εστία του.  Οι Πινσέλι και Ενέσκου στη μεσαία γραμμή είναι παίκτες από τους οποίους όλοι στην ομάδα περιμένουν πολλά κόντρα στον Ερμή. Ο Νικολάι Κιπιάνι που είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει φέτος επιθετικά ο Εθνικός, αποτελεί τη μεγάλη ελπίδα του Εγκωμίτη για γκολ απέναντι στον Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ