aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΘέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος

Θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ό,τι έγινε-έγινε, οι βαθμοί χάθηκαν στο παιχνίδι με την Αλκή και αυτό που καλείται να κάνει πλέον ο Εθνικός είναι να ανασυνταχθεί ενόψει του επίσης σημαντικού αγώνα με αντίπαλο την Πάφος FC. Οι μπλε παρουσιάζονται αποφασισμένοι να «χτυπήσουν» την αναμέτρηση για να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Κανείς στην ομάδα δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο νέας ήττας και μάλιστα από ακόμη μια νεοφώτιστη ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με τον Εθνικό.

Το θετικό για τον Γιώτη Εγκωμίτη είναι ότι δεν προέκυψαν αγωνιστικά προβλήματα και έτσι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι. Ο Πιντσέλι θα είναι πιο έτοιμος αγωνιστικά, ενώ στο Δασάκι περιμένουν το ανέβασμα και κάποιων άλλων βασικών ποδοσφαιριστών, για να πάρουν την ομάδα στην πλάτη τους και να την οδηγήσουν στη νίκη. Για σήμερα παραχωρήθηκε ρεπό και από αύριο αρχίζει η προετοιμασία για τον σαββατιάτικο αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ