aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΘέλει να «δέσει» στο Δασάκι

Θέλει να «δέσει» στο Δασάκι

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Εθνικός θα καταβάλει προσπάθεια για να κρατήσει και στη νέα χρονιά τα δύο πρώτα κανόνια του, δηλαδή τους Νίκα Κατσιαράβα και Εμίλιο Ζελάγια. Η προσπάθεια βέβαια είναι δύσκολη αφού τους ποδοσφαιριστές φλερτάρουν άλλες ομάδες.

Έχουν πετύχει από 13 γκολ και αυτό από μόνο του δείχνει τη μεγάλη βοήθεια που έδωσαν φέτος. Ο πρόεδρος του Εθνικού, Κίκης Φιλίππου, είχε δηλώσει πρόσφατα ότι ο Κατσιαράβα θα φορά τη φανέλα του Εθνικού και τη νέα χρονιά, αλλά τίποτα ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει. Ο Γεωργιανός ήταν βασικός στον αγώνα της Εθνικής του ομάδας με τη Σερβία.

Μάλιστα πέτυχε και το γκολ της Γεωργίας στην ήττα με 1-3 από τη Σερβία. Ήταν η τρίτη συμμετοχή στην Ανδρών. Για τον Ζελάγια υπάρχει ενδιαφέρον και από το εξωτερικό (Ελλάδα, Ρουμανία) και είναι πιο δύσκολα τα δεδομένα για να παραμείνει. Εν τω μεταξύ ο Βάλντας Ιβανάουσκας έδωσε ρεπό σήμερα στους παίκτες του. Από αύριο ξεκινά η προετοιμασία για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ