aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΘα υπολογίζει και στον Λαμπάν

Θα υπολογίζει και στον Λαμπάν

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Βανσάν Λαμπάν ανεβάζει ρυθμό στις προπονήσεις του Εθνικού και έχοντας σύμμαχο τη διακοπή του πρωταθλήματος, εκτιμάται ότι θα επιστρέψει στην ενδεκάδα για το παιχνίδι με την πρώην ομάδα του, ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, κάποιοι ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν μικροενοχλήσεις, ωστόσο δεν ανησυχεί ο Γιώτης Εγκωμίτης, καθώς το πιο πιθανό είναι να τις ξεπεράσουν και θα τεθούν όλοι στη διάθεσή του σύντομα. Με αυτά τα δεδομένα, υπάρχουν οι πιθανότητες να γίνει η προετοιμασία για το δύσκολο ματς απέναντι στους κιτρινοπράσινους υπό τις καλύτερες συνθήκες.

Σήμερα θα γίνει προπόνηση και το Σαββατοκύριακο θα δοθεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές. Κάποιοι ποδοσφαιριστές όμως που έχουν μικροπροβλήματα ίσως ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα για να μπορέσουν να είναι 100% έτοιμοι από Δευτέρας.

Το κλίμα στην ομάδα της Άχνας είναι εξαιρετικό, απόρροια και της πολύ καλής πορείας στο πρωτάθλημα, αφού βρίσκεται στα ψηλά δώματα του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό που θέλουν στον Εθνικό είναι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα τους να βελτιώνεται. Να γίνεται καλύτερη, να μειώνει τα λάθη της και να βλέπει μπροστά.

Ακόμη και στο νικηφόρο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα (2-0), στο πρώτο ημίχρονο εντοπίστηκαν προβλήματα και ο Κύπριος προπονητής με τους συνεργάτες του τα έχουν αναλύσει με στόχο να μην παρουσιαστούν ξανά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ