aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΘα το παλέψει για παραμονή τους!

Θα το παλέψει για παραμονή τους!

Στον Εθνικό άρχισε ήδη ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. Η ομάδα με τους 30 βαθμούς αισθάνεται άνετη στο β’ γκρουπ και αυτό δίνει το δικαίωμα στη διοίκηση Κίκη Φιλίππου να προβεί έγκαιρα στον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου.

Η αρχή γίνεται με τους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια τους και στο Δασάκι θέλουν να τους κρατήσουν στην ομάδα τους. Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια τους είναι και οι κορυφαίοι της ομάδας, Νίκα Κατσιαράβα και Εμίλιο Ζελάγια (φωτό), που είναι τα πρώτα «κανόνια» του Εθνικού με 12 και 13 γκολ αντίστοιχα. Απασχολούν κι άλλες ομάδες, τόσο την Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Ωστόσο, στο Δασάκι επιθυμούν την ανανέωση του συμβολαίου τους και ο Κίκης Φιλίππου παρουσιάζεται αισιόδοξος ότι θα πετύχει τον στόχο της παραμονής τους στην ομάδα.

Την Κυριακή ο Εθνικός θα πάει στο ΓΣΖ για να αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα, σ’ ένα παιχνίδι που θα αναζητήσει την επάνοδο στις επιτυχίες. Η ομάδα της Άχνας προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον Άρη (1-3). Έχει αρκετό καιρό να γευτεί τη χαρά της νίκης και θέλει να κερδίσει την Καρμιώτισσα για να αυξήσει και τη διαφορά από την ομάδα των Πολεμιδιών. Στον προσεχή αγώνα θα επανέλθει ο Ενέσκου που εξέτισε την ποινή του. Για τους Κατσιαράβα και Αράμπαλ θα διαφανεί τις επόμενες ημέρες αν θα είναι διαθέσιμοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ