aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΘα συζητήσουν με το τέλος της σεζόν

Θα συζητήσουν με το τέλος της σεζόν

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Το μέλλον του Βάλντας Ιβανάουσκας στον πάγκο του Εθνικού Άχνας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκαθαρίσει με το τέλος της φετινής σεζόν και θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις προθέσεις και οικονομικές απαιτήσεις του ιδίου. Η διοίκηση φέρεται να ευνοεί την παραμονή του Λιθουανού προπονητή, ο οποίος έχει δείξει σημαντικό έργο βοηθώντας τους «μπλε» να αποφύγουν τις περσινές περιπέτειες, αφού σε μεγάλο βαθμό έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην Α’ Κατηγορία.

Στα τρία τελευταία παιχνίδια που απομένουν η ομάδα της Άχνας θέλει ακόμη ένα βαθμό για να γλιτώσει και μαθηματικά. Πρώτο χρονικά ματς είναι με αντίπαλο τον Άρη στο Δασάκι, στο οποίο οι παίκτες του Εθνικού Άχνας θα επιδιώξουν να πάρουν το ζητούμενο. Ο Βάλντας Ιβανάουσκας έστειλε μήνυμα στους παίκτες του ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων. «Κρατάμε τη νίκη με τη Νέα Σαλαμίνα, αφού η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή. Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και στα επόμενα παιχνίδια. Τίποτα δεν τέλειωσε ακόμα», ήταν τα λόγια του 50χρονου τεχνικού.

Ενόψει του αυριανού αγώνα ο Ιβανάουσκας μετρά αρκετές επιστροφές. Συγκεκριμένα εξέτισαν την ποινή τους οι Ζελάγια, Γκρατσιούνοφ, Αρέστη και Πιντσέλι, ενώ ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Στόιτσιεφ. Μοναδικός απών θα είναι ο Χατζηβασίλης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στη μέση. Με αυτά τα αγωνιστικά δεδομένα, αναμένεται ότι θα υπάρξουν και αλλαγές στην ενδεκάδα του Εθνικού. Ο Πρότσιεκ ήταν πολύ καλός στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα και μάλλον θα υπερασπιστεί και πάλι την εστία της ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ