aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΘα ψάξει την πρώτη νίκη

Θα ψάξει την πρώτη νίκη

Νέα δύσκολη αποστολή για τον Εθνικό Άχνας. Η ομάδα του Ντανίλο Ντόντσιτς θα αναμετρηθεί με τον Ερμή εκτός έδρας και θα ψάξει την πρώτη του επιτυχία στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Άχνας δεν έκανε καλό ξεκίνημα, αφού αγνοεί τη νίκη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Μετρά μόλις ένα βαθμό. Έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα και ελπίζει ότι έφθασε η στιγμή να προσθέσει βαθμούς στο ενεργητικό της, κι αν είναι δυνατό, να πάρει την πρώτη της νίκη.

Ο Ντόντσιτς ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν με πάθος και να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Η δυστοκία στο σκοράρισμα αποτελεί ένα από τα μειονεκτήματα του Εθνικού, αφού πέτυχε μόλις δύο γκολ σε τέσσερα ματς. Ο Κατσιαράβα αποβλήθηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ και δεν υπολογίζεται για το σημερινό παιχνίδι.

Εκτός είναι και ο Φιλίποφ, λόγω τραυματισμού. Ο Πινσέλι ξεπέρασε το πρόβλημα που τον κράτησε εκτός με την ΑΕΚ και θα επανέλθει στην ενδεκάδα. Επιστρέφουν επίσης οι Ζελάγια, Κιπιάνι και Ντόβπνια, που δεν είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η απουσία του Κατσιαράβα, αλλά και οι επιστροφές, θα φέρουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ