aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΘα ψάξει άμεσα ένα νέο ξεκίνημα…

Θα ψάξει άμεσα ένα νέο ξεκίνημα…

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Γιώτης Εγκωμίτης πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας του και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι, ο Εθνικός θα βρει τον δρόμο για τις επιτυχίες αφού άφησε θετικές εντυπώσεις στα πρώτα παιχνίδια παρόλο που δεν είχε την επιθυμητή βαθμολογική συγκομιδή. Ο Κύπριος τεχνικός δουλεύει σκληρά και παρουσιάζεται αισιόδοξος ότι θα πετύχει στο δύσκολο έργο του. Ο Εγκωμίτης ελπίζει ότι θα γυρίσει ο τροχός και η ομάδα του θα φθάσει στις επιτυχίες. Ο Κύπριος τεχνικός προσπαθεί καθημερινά να ανεβάσει τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του και να «χτυπήσουν» το ματς με τον Ερμή.

Οι διοικούντες τον Εθνικό είναι δίπλα στον Γιώτη Εγκωμίτη και τους ποδοσφαιριστές του και ευελπιστούν ότι από το παιχνίδι με τον Ερμή θα γίνει ένα νέο ξεκίνημα. Με εμφάνιση ανάλογη με τις προηγούμενες αλλά να συνδυαστεί από την αποτελεσματικότητα, τότε μπορεί να ελπίζει στη νίκη. Στο Δασάκι υπάρχει πίστη και αισιοδοξία ότι, η ομάδα θα ανακάμψει και θα πάρει βαθμούς στη συνέχεια.

Ο Εθνικός δεν πήρε τα επιθυμητά αποτελέσματα, ωστόσο έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και σ’ αυτό στηρίζουν πολλά ενόψει της συνέχειας για βαθμολογική συγκομιδή. Ο Εθνικός έδειξε ότι διαθέτει ικανό σύνολο το οποίο μπορεί να υλοποιήσει τον στόχο της παραμονής. Υπάρχει στεναχώρια για την ήττα από τον Ολυμπιακό, όμως σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχει πανικός. Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Πλην του τραυματία Ρόκας, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Γιώτη Εγκωμίτη. Ο Στόιτσιεφ εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ