aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Θα παραμείνει ομάδα Α’ Κατηγορίας»

«Θα παραμείνει ομάδα Α’ Κατηγορίας»

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Το εμπάργκο μετεγγραφών, οι κακές εμφανίσεις στα φιλικά και πολύ περισσότερο στην πρεμιέρα με την Αλκή Ορόκλινη (0-1), δημιούργησαν νωρίς την εντύπωση ότι ο Εθνικός θα είναι ανάμεσα στους κύριους υποψήφιους για υποβιβασμό. Ωστόσο, ο πρόεδρός του, Κίκης Φιλίππου, έχει διαφορετική άποψη και προειδοποιεί μέσω της «Goal News» ότι η ομάδα της Άχνας δεν είναι ξεγραμμένη.

«Όσο μας υποτιμούν, τόσο μας πεισμώνουν. Για τον Εθνικό ποτέ δεν ήταν εύκολα τα πράγματα, αφού πάντα είχαμε δυσκολίες. Αυτή την περίοδο είναι ακόμα πιο δύσκολα. Είναι η αρχή του πρωταθλήματος και πάντα υπάρχει το άγχος. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε στο πρώτο παιχνίδι με την Αλκή, αλλά δεν είναι το τέλος του κόσμου. Σύντομα η ομάδα θα δείξει ότι είναι πολύ καλή», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμά του.

Ακολούθως, επισήμανε ότι ένα κακό αποτέλεσμα δεν σημαίνει τίποτα: «Δεχθήκαμε μία ήττα στην πρεμιέρα και όλοι μας ξέγραψαν. Εμείς βλέπουμε τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα και δεν ανησυχούμε. Ο Εθνικός θα είναι εκεί και θα διαψεύσει πολλούς. Χάσαμε ένα παιχνίδι και τίποτα παραπάνω. Η ομάδα θα πάρει βαθμούς και θα υλοποιήσει τον στόχο της. Ο Εθνικός ήταν, είναι και θα παραμείνει ομάδα Α’ Κατηγορίας».

Όσον στο αυριανό παιχνίδι με την Πάφο (19:00), ο Φιλίππου δήλωσε: «Είναι παιχνίδι στην έδρα μας και θέλουμε να κερδίσουμε. Η ομάδα προετοιμάζεται εντατικά και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για την προετοιμασία της ομάδας, ο Γιώτης Εγκωμίτης έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Ο Κύπριος προπονητής έδωσε έμφαση τις προηγούμενες ημέρες κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι. Σε σχέση με το παιχνίδι με την Αλκή Ορόκλινη, αναμένονται κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Ρόκας που δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα θα πάρει θέση βασικού στο κέντρο της άμυνας και θα μετακινηθεί στο αριστερό άκρο ο Ντόβπνια. Επίσης, ο Γκαβρίλα διεκδικεί θέση στην επίθεση, όπως και ο Ιλουρίντζε, ο οποίος δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο πρώτο παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ