aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΘα είναι ο πιο εύκολος των τελευταίων ετών!

Θα είναι ο πιο εύκολος των τελευταίων ετών!

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στον Εθνικό Άχνας εκτιμούν πως λόγω του εμπάργκο μετεγγραφών, ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν θα είναι ο πιο εύκολος των τελευταίων ετών. Αναγκαστικά δεν μπορούν να κάνουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ, οπότε θα προσπαθήσουν να κρατήσουν όλους τους παίκτες που είναι στο υφιστάμενο, με εξαίρεση τους Ζελάγια, Χατζηβασίλη που θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλη ομάδα.

«Είμαστε αναγκασμένοι λόγω του εμπάργκο να μην κάνουμε αλλαγές στο ρόστερ. Θα κρατήσουμε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι στο υφιστάμενο ρόστερ. Εμπιστευόμαστε τους παίκτες μας. Με αυτά τα δεδομένα για μας θα είναι ο πιο εύκολος προγραμματισμός και ελπίζουμε ότι αυτό θα μας βγει σε καλό αφού δεν θα χρειαστεί να χαλάσουμε και να χτίσουμε ξανά την ομάδα», ανέφερε ο έφορος ποδοσφαίρου του Εθνικού, Κώστας Σάντης.

Όσον αφορά στον Κατσιαράβα, ο Σάντης εξέφρασε την εκτίμηση πως «θα είναι στην ομάδα μας και τη νέα σεζόν». Για τον αγώνα της Κυριακής με τη Δόξα, τόνισε χαρακτηριστικά: «Μαθηματικά δεν έχει κριθεί οτιδήποτε. Γι’ αυτό και θα αντιμετωπίσουμε τη Δόξα με κάθε σοβαρότητα και με στόχο τη νίκη». Στο εν λόγω ματς δεν υπολογίζεται ο Χατζηβασίλης που είναι τραυματίας. Ερωτηματικό αποτελεί ο Ζελάγια που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Άρη λόγω τραυματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ