aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Θα δώσουμε ευκαιρίες στους Κύπριους παίκτες»

«Θα δώσουμε ευκαιρίες στους Κύπριους παίκτες»

Το χτίσιμο μίας καλής ομάδας στις οικονομικές δυνατότητες του Εθνικού Άχνας είναι ο στόχος που τέθηκε σύμφωνα με τον πρόεδρό του, Κίκη Φιλίππου.

«Έχει γίνει καλή προσπάθεια για να ενισχύσουμε την ομάδα. Δεν βιαζόμαστε. Κινούμαστε στο οικονομικό πλαίσιο του σωματείου. Δεν θα έλεγα ότι καθυστερούμε. Προσπαθούμε να βρούμε τις λύσεις που είναι στις δυνατότητές μας. Θα προσπαθήσουμε και για κάτι το καλό προς το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου, με στόχο να φτιάξουμε ανταγωνιστική ομάδα», σχολίασε σε χθεσινές ραδιοφωνικές δηλώσεις και πρόσθεσε:

«Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Έχουν αλλάξει πολλά στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μεγάλη προσοχή στους Κύπριους. Δεν θα γεμίσουμε με ξένους. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε κάποιους καλούς ξένους σε συνδυασμό με νεαρούς και καλούς Κύπριους. Πιστεύουμε σε αυτά τα παιδιά που έχουμε στην ομάδα, ότι έχουν ταλέντο. Είναι και η ευκαιρία τους να δείξουν το ταλέντο τους και να μπουν σε ένα πρωτάθλημα που το ονειρεύονται. Υπάρχει το ταλέντο και όταν πάρουν τις ευκαιρίες θα δούμε αν μπορούν να ανταποκριθούν».

Κλείνοντας έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους Κύπριους ποδοσφαιριστές: «Εμείς θα ακολουθήσουμε ένα δρόμο που τον γνωρίζουμε, αλλά ταυτόχρονα πιστεύουμε ότι ο Κύπριος ποδοσφαιριστής αδικείται και θα του δώσουμε τις ευκαιρίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ