aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΘα διατηρήσει και τους τρεις τερματοφύλακες

Θα διατηρήσει και τους τρεις τερματοφύλακες

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Παρά το εμπάργκο μετεγγραφών που του επιβλήθηκε, ο Εθνικός δεν θα έχει πρόβλημα με τους τερματοφύλακες για τη νέα σεζόν. Θα κρατήσει στο Δασάκι και τη νέα σεζόν τους Μπογκαντίνοφ, Πρότσιεκ και Μυτίδη. Μάλιστα, η παρουσία τριών πολύ καλών τερματοφυλάκων φέρνει και μεγάλο συναγωνισμό, προς όφελος της ομάδας.

Ο Πάτρικ Πρότσιεκ πήγε από «σπόντα» το περασμένο καλοκαίρι στον Εθνικό  και τελικά βγήκε λίρα εκατόν για τους Αχνιώτες. Ο νεαρός Πολωνός τερματοφύλακας πήρε τη θέση του άτυχου Ζάνου Μυτίδη, που τραυματίστηκε στην προετοιμασία και συναγωνίστηκε στα ίσα τον Μπογκαντίνοφ. Όσες φορές αγωνίστηκε έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Μαζί με τον Μπογκαντίνοφ συνθέτουν ένα πολύ καλό δίδυμο, που θα το ζήλευαν ακόμη και οι μεγάλες ομάδες.

Ο Μάρτιν Μπογκαντίνοφ είναι γνωστός για την αξία του. Πριν μετακομίσει στον Εθνικό, πριν από δύο χρόνια αγωνίστηκε και στον Ερμή. Πρόκειται για έμπειρο διεθνή και ικανό τερματοφύλακα, που όταν βρεθεί στην μέρα του δύσκολα μπορείς να τον νικήσεις. Ξεκίνησε την σεζόν ως βασικός τερματοφύλακας, όμως έμεινε και σε αρκετά παιχνίδια στον πάγκο για να αγωνιστεί ο Πρότσιεκ.

Με την ομάδα προπονείται και ο Ζάνος Μυτίδης, που έχασε τη σεζόν λόγω τραυματισμού. Επέστρεψε και ελπίζει ότι, η κακοτυχία θα τον εγκαταλείψει και θα δείξει κι αυτός την αξία του. Ολοκληρώνεται το απόγευμα η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με τη Δόξα. Ο Ιβανάουσκας δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Ζελάγια και Χατζηβασίλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ