aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Θα δείξουμε τι αξίζουμε…»

«Θα δείξουμε τι αξίζουμε…»

Η νίκη επί της Πάφος FC θα βοηθήσει τον Εθνικό σε πολλούς τομείς και θα δώσει αυτοπεποίθηση στους παίκτες ενόψει της συνέχειας. Αυτή είναι η άποψη του προπονητή των γαλάζιων Γιώτη Εγκωμίτη, ο οποίος αναφέρθηκε στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια της ομάδας του. «Θέλαμε δύο νίκες γιατί παίζαμε στην έδρα μας με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Μετά την ήττα από την Αλκή, δεν μας έπαιρνε να χάσουμε και από την Πάφος FC. Οι παίκτες μου έπαιξαν με πάθος και μας βγήκαν οι φάσεις. Δεν παύει όμως να είναι μία νίκη και τίποτε παραπάνω».

Ερωτηθείς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Κύπριος τεχνικός επισήμανε: «Δεν πετούμε στα σύννεφα επειδή κερδίσαμε ένα παιχνίδι. Κάποιοι μας έχουν ξεγραμμένους αλλά εμείς με σκληρή δουλειά θα δείξουμε τι αξίζουμε μέσα στο γήπεδο. Τώρα θα επιδιώξουμε να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή για να διορθώσουμε τα λάθη μας και να πάμε στο δύσκολο ματς με την Ομόνοια για ένα θετικό αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ