aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤελικός πριν τους… τελικούς

Τελικός πριν τους… τελικούς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πολύ σημαντικό από κάθε άποψη είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αύριο για την ομάδα του Εθνικού, μιας και θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει ώστε να μειώσει τις αποστάσεις από τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ με νίκη ίσως «ξεκολλήσει» από την επικίνδυνη ζώνη. Είναι ένας «τελικός» πριν τα «καυτά» παιχνίδια της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Το κλίμα μετά την σπουδαία νίκη μέσα στο ΓΣΠ επί της Ομόνοιας είναι εξαιρετικό και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μπορέσει η ομάδα να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και στις καλές εμφανίσεις. Η προϊστορία ανάμεσα στις δυο ομάδες γέρνει ελαφρώς προς τον Εθνικό. Οι δυο ομάδες τα τελευταία 20 χρόνια έχουν αγωνιστεί συνολικά 17 φορές σε παιχνίδια πρωταθλήματος στο Δασάκι. Ο Εθνικός μετρά οκτώ νίκες, τέσσερα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα και ο Ολυμπιακός κέρδισε πέντε φορές. Η προϊστορία δεν παίζει ποδόσφαιρο, αλλά πάντα οι αριθμοί και τα στατιστικά έχουν τη δική τους σημασία.

Αγωνιστικά, θα ξεκαθαρίσει σήμερα αν θα υπάρχουν απουσίες και τι μέλλει γενέσθαι με τον Μπάμπιτς. Αυτό που θέλει ο Κλάφουριτς είναι να δει συνέχεια και συνέπεια από την ομάδα του, ώστε να μην πάει χαμένη η υπεροπροσπάθεια στο ΓΣΠ. Στη σημερινή προπόνηση ο Κροάτης τεχνικός αναμένεται να κάνει τις δοκιμές του και να πάρει τις τελικές αποφάσεις για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ