aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤελικά υπάρχει ακόμη ανθρωπιά! Εισακούστηκε η... κραυγή του Κίκη Φιλίππου

Τελικά υπάρχει ακόμη ανθρωπιά! Εισακούστηκε η… κραυγή του Κίκη Φιλίππου

Τελικά υπάρχει ανθρωπιά γύρω μας και το απέδειξε συμπολίτης μας, ο οποίος αφού άκουσε/διάβασε τις τοποθετήσεις του προέδρου του Εθνικού Άχνας για ένα παιδάκι το οποίο δεν μπορεί να πληρώσει για τον εξοπλισμό της προπόνησης, προσφέρθηκε να επωμισθεί το κόστος. «Τα προσφυγικά σωματεία δυσκολεύονται να λειτουργήσουν τις ακαδημίες ποδοσφαίρου. Ήρθε μητέρα παιδιού και μου είπε πως δεν μπορεί να πληρώσει τα €180 που κοστίζει το περιεχόμενο της βαλίτσας (ρουχα, παπούτσια κλπ). Της πρότεινα να μου δώσει μόνο τα €80 αλλά μου είπε ότι δεν έχει τα χρήματα και μου είπε «πάρε τα ρούχα, διότι με μπορούμε να γράψουμε το μωρό», είπε πει νωρίτερα με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο διοικητικός ηγέτης των «μπλε».

Η ανακοίνωση του Εθνικού αναφέρει: «Αγαπητέ κύριε που μόλις άκουσες στο ράδιο για το παιδάκι το οποίο δεν μπορεί να πληρώσει για τον εξοπλισμό της προπόνησης του πήρες τηλέφωνο στα γραφεία του Σωματείου και προσφέρθηκες να επωμισθείς εσύ το κόστος για να δώσεις την ευκαιρία σε αυτό το παιδάκι να συνεχίσει να αθλείται, σε ευχαριστούμε και δημόσια για το ενδιαφέρον.

Αυτή η κίνηση ανθρωπιάς σου μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε. Θα θέλαμε να σου υποσχεθούμε ότι ούτε αυτό το παιδάκι ούτε κανένα άλλο το οποίο δεν έχει την οικονομική ευχέρεια δεν θα σταματήσει να ασχολείται με αυτό που αγαπά όσο εμείς συνεχίζουμε να διατηρούμε την αγκαλιά μας ανοιχτή!

Μπορεί να μην σε ξέρουμε και ούτε εσυ να μας ξέρεις αλλά από σήμερα είσαι ένας από εμάς!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ