aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤελευταίες πινελιές με προσοχή

Τελευταίες πινελιές με προσοχή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεν απομένουν πολλές ακόμη κινήσεις για να ολοκληρωθεί το ρόστερ του Εθνικού Άχνας ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα προγραμματισμού έχει κάνει ήδη μπόλικη δουλειά στο κομμάτι αυτό και πολλές από τις κενές θέσεις που υπήρχαν στο ρόστερ έχουν ήδη συμπληρωθεί.

Οι κινήσεις που απομένουν πιθανόν να φτάσουν τις πέντε, όμως δεν υπάρχει μεγάλη βιασύνη. Ώς την έναρξη της προετοιμασίας υπάρχουν περίπου τρεις εβδομάδες, έτσι υπάρχει χρόνος για να αξιολογηθούν καλύτερα κάποιες περιπτώσεις αλλά και να εντοπιστούν στόχοι, οι οποίοι θα είναι στις οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου.

Εκεί που χρειάζεται περισσότερο ενίσχυση ο Εθνικός Άχνας και επικεντρώνονται οι προσπάθειές του είναι στην επιθετική γραμμή. Δυο ακραίοι επιθετικοί και ένας σέντερ φορ είναι οι προτεραιότητες, ενώ γίνεται προσπάθεια και για έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό. Έχουν προταθεί ονόματα, ενώ ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννος Δημοσθένους, εξετάζει και άλλες περιπτώσεις που έχει εντοπίσει. Στις κινήσεις ενίσχυσης που θα γίνουν συμπεριλαμβάνεται και η απόκτηση δεύτερου τερματοφύλακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ