aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤελευταία στιγμή για Κατσιαράβα και Ντόβπνια

Τελευταία στιγμή για Κατσιαράβα και Ντόβπνια

Ο Βάλντας Ιβανάουσκας προβληματίζεται για την επιλογή που θα κάνει σε δύο θέσεις της ενδεκάδας ενόψει του αυριανού αγώνα του Εθνικού με την Καρμιώτισσα. Ο τεχνικός του Εθνικού προβληματίζεται για μία θέση στο κέντρο της άμυνας, λόγω της απουσίας του Κρατσιούνοφ, καθώς και για τον έναν επιθετικό κορυφής, στο 4-4-2.

Σε ό,τι αφορά στην άμυνα, ο Ντόβπνια ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επανήλθε στις προπονήσεις. Δεν είναι έτοιμος, όμως υπάρχει το ενδεχόμενο ο Ιβανάουσκας να του δώσει φανέλα βασικού και να παίξει ως παρτενέρ του Στόιτσεφ. Σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει το ενδεχόμενο να μετακινηθεί ο Πινσέλι στο κέντρο της άμυνας.

Σε ό,τι αφορά στην επίθεση, εάν ο Κατσιαράβα, που προέρχεται από τραυματισμό, δεν είναι έτοιμος, τότε ενδέχεται να αποφασιστεί εσωτερική μετακίνηση, με τον Χατζηβασίλη, που σκόραρε εναντίον του ΑΠΟΕΛ, να παίζει στην κορυφή μαζί με τον Ζελάγια. Ο Ιβανάουσκας θα δει στη σημερινή προπόνηση σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι Κατσιαράβα και Ντόβπνια και μετά θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Οι κυανόλευκοι της Άχνας θέλουν μόνο νίκη στον αυριανό αγώνα με την Καρμιώτισσα. Ο στόχος τους για την πρώτη εξάδα και τα βαθμολογικά δεδομένα καθιστούν το παιχνίδι πολύ σημαντικό. Ο Ιβανάουσκας επισήμανε στους ποδοσφαιριστές του ότι τους περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Εντόπισε τα αμυντικά λάθη που έγιναν στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και δούλεψε ώστε να μην επαναληφθούν στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, θέλοντας να παρουσιάσει έναν ανθεκτικό Εθνικό, ικανό να πάρει το σημαντικό «διπλό» στο ΓΣΖ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ