aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤελευταία προπόνηση και τώρα… ΑΕΖ

Τελευταία προπόνηση και τώρα… ΑΕΖ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εθνικού ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΖ για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος CYTA. 

Με ανεβασμένο ηθικό μετά και την τελευταία σημαντική νίκη  επί του Άρη, η ομάδα της Άχνας είναι έτοιμη για τον επόμενο δύσκολο αγώνα απέναντι στην ΑΕΖ. Ο κ. Ιβανάουσκας καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας τονίζει τους κινδύνους που επιφυλάσσει ένα παιχνίδι σαν και αυτό προετοιμάζοντας τους ποδοσφαιριστές για την επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από το πολυπόθητο τρίποντο.

Πινσέλι και Αράμπαλ δεν βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή λόγω τιμωρίας. Ο Γκαβρίλα ενσωματώθηκε στις προπονήσεις ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ντόβπνια επέστρεψε από την Ρωσία και ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν όλοι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να εκμεταλλευτούν για ακόμη μια φορά την έδρα πετυχαίνοντας για πρώτη φορά την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι αρχίζει στις  16:00 και ο διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Νεόφυτος Νεοφύτου με βοηθούς τον Νίκο Σαμαρά και Αγγέλα Κυριάκου. Τέταρτος ο Ανδρέας Ορθοδόξου με παρατηρητή το Μιχάλη Παπαβαρνάβα.

Η στήριξη των φίλων της προσφυγικής ομάδας είναι τόσο απαραίτητη όσο και σημαντική αφού με την επίτευξη αυτής της νίκης θα είναι πολύ κοντά στον πρώτο στόχο που έθεσε η ομάδα ο οποίος δεν είναι άλλος από την απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη.

Υ.Γ. Εθελοντές και φίλοι των ακαδημιών  θα βρίσκονται αύριο στο χώρο έξω από το γήπεδο από τις 15:00 μέχρι και τις 20:00 πραγματοποιώντας παζαράκι για την ενίσχυση των ακαδημιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ