aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤαράσοφς και του χρόνου

Ταράσοφς και του χρόνου

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Ίγκορς Ταράσοφς θα φοράει τη φανέλα του Εθνικού και τη νέα σεζόν. Ο Λετονός κεντρικός αμυντικός που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, έδωσε σημαντική βοήθεια στην ομάδα και θα παραμείνει Αχνιώτης. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που με την ένταξή του στο ρόστερ του Εθνικού έγινε άμεσα βασικός και αποτέλεσε ένα από τους σημαντικούς συντελεστές της επιτυχίας του Εθνικού να παραμείνει στην πρώτη Κατηγορία.

Ο Ταράσοφς είναι ένας δυνατός και έμπειρος στόπερ. Ο Λετονός αμυντικός έπαιξε και δίπλα στον Ντέιβινσον αλλά και στον Περατικό στο κέντρο της άμυνας. Ο Ηλίας Χαραλάμπους ποντάρει στον Ταράσοφς και για τη νέα σαιζόν και γι’ αυτό αναμένεται να αποτελέσει βασικό στέλεχος στο κέντρο της άμυνας. Εξάλλου, ο τερματοφύλακας Ανδρέας Χριστοδούλου θα είναι ο αντί Στρατηλάτης στον Εθνικό. Ο Κύπριος τερματοφύλακας που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, αποκτήθηκε από τον Εθνικό με διετές συμβόλαιο και θα αποτελέσει μαζί με τον Μπογκαντίνοφ τις επιλογές για τη θέση στον «άσο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ