aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤα τρία «όπλα» του Εθνικού

Τα τρία «όπλα» του Εθνικού

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός πάει σήμερα στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια ως απόλυτο αουτσάιντερ, αλλά έχει απαιτήσεις και θα ψάξει να κάνει το «μπαμ» της αγωνιστικής. Η ομάδα της Άχνας, που στα δύο πρώτα παιχνίδια είχε απολογισμό μια ήττα και μια νίκη, επί της Πάφος FC, πάει στο ΓΣΠ με καλή ψυχολογία.

Η αποστολή φαντάζει πάρα πολύ δύσκολη, όμως το μήνυμα που στέλνουν οι Αχνιώτες είναι ότι θα το παλέψουν και ό,τι βγει. Τρία είναι τα σημαντικά σημεία στα οποία ποντάρουν οι Αχνιώτες. Πρώτα είναι το κίνητρο για τους παίκτες, που είναι πολύ μεγάλο αφού θα παίξουν σ’ ένα γεμάτο γήπεδο. Έπειτα είναι η όποια πίεση θα έχει η Ομόνοια αφού είναι πρεμιέρα γι’ αυτήν και τρίτον, τα δύο επίσημα παιχνίδια που έχει στα πόδια της η ομάδα του Εκγωμίτη, σε αντίθεση με την αντίπαλό της που δεν έχει κανένα.

Ο Γιώτης Εγκωμίτης, που πιστεύει σε βαθμολογικό κέρδος μέσα στο ΓΣΠ, θέλησε να μεταφέρει την πίστη του και στους ποδοσφαιριστές. Ο Κύπριος τεχνικός τους έστειλε το μήνυμα πως δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και αντιθέτως ότι έχουν τις δυνατότητες για θετικό αποτέλεσμα. Ο τεχνικός του Εθνικού θα παρουσιάσει την ομάδα του με ενισχυμένη τη μεσοαμυντική γραμμή, έχοντας ως πρώτιστο στόχο το μηδέν παθητικό και θα «χτυπήσει» με αντεπιθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ