aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤα τρία κακά της μοίρας του

Τα τρία κακά της μοίρας του

Κακή ψυχολογία λόγω αποτελεσμάτων, επιθετική δυστοκία και αμυντικές αδυναμίες. Αυτοί είναι οι τρεις λόγοι που δεν επέτρεψαν στον Εθνικό να συλλέξει περισσότερους βαθμούς στα έως τώρα παιχνίδια του. Το γεγονός ότι η ομάδα παρουσιάζει καλή αγωνιστική εικόνα αλλά δεν παίρνει την ουσία, έχει ρίξει τη ψυχολογία των παικτών του Γιώτη Εγκωμίτη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εβδομάδας προσπάθησε να τους αναπτερώσει το ηθικό, λέγοντάς τους πως αν συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

Οι προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας αναλώθηκαν κυρίως στα τελειώματα των φάσεων και στα αμυντικά λάθη, εκεί που παρατηρήθηκε και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι στο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Νέα Σαλαμίνα, η ομάδα θα καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και παράλληλα θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, κάτι που θα της αποφέρει τρεις βαθμούς.

Ο Γιώτης Εγκωμίτης έχει στη διάθεσή του άλλες έξι ημέρες για να προετοιμάσει όσο καλύτερα μπορεί την ομάδα του για τον αγώνα της Δευτέρας στο «Αμμόχωστος», αναμένοντας από τους παίκτες του να εφαρμόσουν όσα δούλεψαν (και θα δουλέψουν) στις προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ