aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τα τρία αγκάθια

Η άμυνα, η κακή διαχείριση του προβαδίσματος και η αδυναμία του εκτός έδρας, είναι οι τρεις σημαντικοί λόγοι που όχι μόνο δεν επέτρεψαν στον Εθνικό να κάνει το βήμα παραπάνω φέτος, αλλά προκάλεσαν και έντονο προβληματισμό.

Εκτός έδρας, ο Εθνικός κέρδισε μόνο την υποβιβασμένη Αναγέννηση. Επίσης, πέτυχε 45 γκολ, εκ των οποίων τα 26 από δύο ποδοσφαιριστές, τους Ζελάγια και Κατσιαράβα, ενώ δέχθηκε 53 γκολ έχοντας μία από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα, υπήρχαν αρκετά παιχνίδια που πήρε προβάδισμα στο σκορ η ομάδα της Άχνας, αλλά στο τέλος δεν πήρε όφελος και αυτό στοίχισε πάρα πολύ.

Ο Βάλντας Ιβανάουσκας προσπαθεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Σήμερα, θα περιμένει τους ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο για να επαναρχίσουν οι προπονήσεις, αφού χθες δόθηκε ρεπό. Επόμενος αντίπαλος θα είναι ο Άρης στο Τσίρειο, το ερχόμενο Σάββατο. Οι μπλε θέλουν να κάνουν να κάνουν επανεκκίνηση, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ