aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤα αποτελέσματα… μιλούν

Τα αποτελέσματα… μιλούν

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Εθνικός αγνοεί τη νίκη από τη 2η αγωνιστική, όταν θριάμβευσε επί της Πάφος FC με 3-0. Έκτοτε, πέρασαν δέκα αγωνιστικές δίχως επιτυχία για τους μπλε και μοιραία βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας. Μάλιστα, δεδομένου ότι θα αντιμετωπίσουν τον ισχυρό Απόλλωνα στη Λεμεσό, κινδυνεύουν να μείνουν στον βυθό με την ολοκλήρωση του α’ γύρου. Και αν δεν τα καταφέρουν μάλιστα στις επόμενες δύο αγωνιστικές (Απόλλων, Αλκή), θα κλείσουν ένα γύρο χωρίς τρίποντο.

Όπως και να έχει, με το πέρας 12 αγωνιστικών υπάρχει μεγάλο δείγμα των δυνατοτήτων του Εθνικού, οι οποίες είναι περιορισμένες. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια στα παιχνίδια πριν από τη διακοπή για να μαζευτούν όσον το δυνατόν περισσότεροι βαθμοί, ώστε να ενισχυθεί ακολούθως μετεγγραφικά η ομάδα της Άχνας και να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες την παραμονή.

Όπως και να έχει, ο Γκιόργκι Τσιχράντζε επικεντρώθηκε στην προσπάθεια βελτίωσης της ομάδας του Εθνικού ενόψει του δευτεριάτικου αγώνα με τον Απόλλωνα. Σύμφωνα με τον τιμ μάνατζερ του Εθνικού, Τόμη Κουή, εκτός πλάνου βρίσκονται οι τραυματίες Εντουάρντο Πινσέλι και Γκιόργκι Ιλουρίντζε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ