aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣυνεχίζει ο Ουαλί, πλησιάζει ο Φόλμπρεχτ

Συνεχίζει ο Ουαλί, πλησιάζει ο Φόλμπρεχτ

Ο Ιντίρ Ουαλί θα φοράει τη φανέλα του Εθνικού και τη νέα σεζόν. Ο Γαλλοαλγερινός φουλ μπακ, που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, βοήθησε πάρα πολύ τον Εθνικό, γι’ αυτό και κέρδισε συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. Ήταν από τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν τον Εθνικό να ανέβει επίπεδο και αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους συντελεστές της επιτυχίας να παραμείνει η ομάδα στην Κατηγορία.

Ο Ουαλί μαζί με τον Μάιντεβατς αποτέλεσαν δύο εξαιρετικές μετεγγραφές τον Ιανουάριο για τον Εθνικό. Ήταν ένα δίδυμο «φωτιά», που έδωσε και γκολ αλλά και άλλον αέρα στην επιθετική γραμμή του Εθνικού. Ο Ηλίας Χαραλάμπους τού έδωσε άμεσα φανέλα βασικού και ο Ουαλί τον δικαίωσε για την επιλογή και την εμπιστοσύνη του. Μέτρησε 19 συμμετοχές ενώ πέτυχε και 3 σημαντικά γκολ.

Την ίδια ώρα, ο Εθνικός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ζντένεκ Φόλμπρεχτ. Ο 30χρονος μέσος, που ήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό της Πάφος FC το 2018, πέρσι ήταν στον Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ