Συνέχεια στο αήττητο σερί των φιλικών

Το βράδυ της Τετάρτης η ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη υποδέχθηκε τον Ονήσιλο και επικράτησε με 2-1...

Αήττητος παραμένει ο Εθνικός Άχνας στα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει στην Κύπρο και την Ελλάδα. Σε πέντε αναμετρήσεις μετρά τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, βγάζοντας μάλιστα σε αρκετά παιχνίδια θετικά στοιχεία και στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα.

Το βράδυ της Τετάρτης (7/8) η ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη υποδέχθηκε τον Ονήσιλο και επικράτησε με 2-1. Τα τέρματα της ομάδας της Άχνας σημείωσαν οι Καπαρτής και Κονέχ. Ο Εθνικός ξεκίνησε με την ακόλουθη ενδεκάδα: Στρατηλάτης, Ιωάννου, Ευσταθίου, Μ. Μαρκόφσκι, Α. Ηλία, Κ. Ηλία, Κουσιάππας, Κονέχ, Παπαγεωργίου, Ι. Μαρκόφσκι, Καπαρτής.

Είναι φανερό από την ενδεκάδα που παρέταξε ο Εγκωμίτης ότι θέλησε να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν θεωρούνται πρώτη επιλογή αλλά ήθελε να τους δει και να τους κρατήσει σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Το κλίμα άλλωστε στα αποδυτήρια του Εθνικού είναι πολύ καλό και υπάρχει αισιοδοξία για μία επιτυχημένη σεζόν που θα διατηρήσει την ομάδα στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας. Αυτός είναι ο ρεαλιστικός στόχος της ομάδας.

ΜΕΣΩΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ