aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣυνέχεια στην αντεπίθεση

Συνέχεια στην αντεπίθεση

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Μάρτιν Μπογκαντίνοφ διανύει περίοδο φόρμας και συνέβαλε στα μέγιστα στις δύο νίκες που πέτυχε ο Εθνικός στα παιχνίδια με Πάφο και ΑΕΛ.

Ο διεθνής Σκοπιανός τερματοφύλακας θα αποτελέσει και αύριο τον φύλακα-άγγελο των δικτύων του Ερμή κόντρα στον Ερμή.

Ο Μπογκαντίνοφ στοχεύει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Ερμή για να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει το σημαντικό διπλό. Στο αυριανό παιχνίδι με τον Ερμή ο Εθνικός θέλει τρίτη συνεχόμενη νίκη για να κάνει άλλο ένα σημαντικό βήμα για την σωτηρία του.

Τα αδέλφια Γκριγκαλασβίλι θα είναι στην ενδεκάδα και στο αυριανό παιχνίδι, αφού τόσο ο Σότα όσο και ο Ελκούγια είχαν πολύ καλή παρουσία στο νικηφόρο παιχνίδι με την ΑΕΛ και ο Ντανίλο Ντόντσιτς θα τους εμπιστευτεί. Οι σημαντικές απουσίες των Πινσέλι και Αράμπαλ πονοκεφαλιάζουν τον Ντανίλο Ντόντσιτς ενόψει του αυριανού αγώνα.

Ουσιαστικά ο Ντόντσιτς είναι αναγκασμένος να αλλάξει την μεσαία του γραμμή και προβληματίζεται για τους αντικαταστάτες. Οι Πουτζιουρής και Πράγκερ διεκδικούν τις θέσεις των Πινσέλι και Αράμπαλ, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Ντε Βρίσε.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ