aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό»

«Συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Να αποφύγει λάθη που θα τον φέρουν σε δύσκολη θέση θέλει ο Εθνικός Άχνας απέναντι στη Δόξα. Κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα της Άχνας, όπως υποστηρίζουν όλοι στο Δάσακι, είναι η συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό. Να μπορέσει δηλαδή να μπει στο γήπεδο έχοντας 100% συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων.

Ο Κλάφουριτς δουλεύει με τους παίκτες του και θέλει να δει ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση αλλά συνάμα και μεγαλύτερη διάρκεια. Με τη Νέα Σαλαμίνα ο Εθνικός έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και στόχος είναι να αυξήσει τα πολύ καλά του διαστήματα και να γίνει ακόμη καλύτερος. Ειδικά σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματός είναι πολύ σημαντικό η ομάδα να παρουσιαστεί συμπαγής, σοβαρή και να δείξει τον χαρακτήρα που πρέπει για να μπορέσει να σωθεί.

Η διοίκηση είναι πολύ κοντά στην ομάδα και άπαντες πιστεύουν ότι στο τέλος ο στόχος της παραμονής θα επιτευχθεί. Το αυριανό ματς με τη Δόξα είναι εξαιρετικά σημαντικό και για πολλούς κρίσιμο όσον αφορά την επόμενη μέρα και την προσπάθεια σωτηρίας. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τους τρεις βαθμούς θα είναι μεγάλο πισωγύρισμα για τους Αχνιώτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ