aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣτόπερ και επιθετικός η προτεραιότητα

Στόπερ και επιθετικός η προτεραιότητα

TΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός κινείται για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και ακόμη ενός επιθετικού. Αυτές είναι οι προτεραιότητες για την ώρα, αφού από αυτές τις θέσεις υπήρξαν σημαντικές αποχωρήσεις. Από τον Εθνικό αποτέλεσαν παρελθόν δύο επιθετικοί, οι Κοστόφσκι και Μάιντεβατς, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο Ουαλί. Επίσης, αποτέλεσαν παρελθόν και δύο κεντρικοί αμυντικοί, ο Βραζιλιάνος Ντάιβινσον και ο Σέρβος Σάβιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο κεντρικός αμυντικός όσο και ο επιθετικός που θα αποκτηθούν θα είναι ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά. Υπάρχουν επαφές με συγκεκριμένους παίκτες και αναμένονται εξελίξεις.

Μέχρι τώρα ο Εθνικός συνήψε συνεργασία με πέντε ποδοσφαιριστές. Τον τερματοφύλακα Ανδρέα Χριστοδούλου από την ΑΕΚ, τον Κώστα Πηλέα από την Ανόρθωση, τον Φόλμπρεχτ από τον Ερμή, τον Φλοριάν Τολεμές από την ΑΕΚ και τον Αράζ Αμπντουλάγιεφ, που είναι γνωστός από το πέρασμά του από την Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ