aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣτον Εθνικό θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή

Στον Εθνικό θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Μετά την ήττα από τον Άρη που έσπρωξε τον Εθνικό στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, στην ομάδα παρουσιάζονται αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα ώστε να κάνουν μια νέα αρχή. Οι Αχνιώτες θα παίξουν με δύναμη και πάθος για να έχουν βαθμολογικό όφελος απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Η σημερινή αποστολή είναι δύσκολη, αλλά ο Εθνικός στο Δασάκι έχει δείξει ότι είναι ικανός να κάνει τη ζημιά απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Ο Γιώτης Εγκωμίτης επιχείρησε ανασύνταξη δυνάμεων, αλλά και ηθικού των παικτών. Στο γήπεδο θα υπάρχει αρκετός κόσμος και αυτό αποτελεί έξτρα κίνητρο. Η ομάδα της Άχνας μετρά μία νίκη επί της Πάφου (3-0), μία εκτός έδρας ισοπαλία με τη Σαλαμίνα (0-0) και επτά ήττες.

Με δυο αλλαγές στο αρχικό σχήμα

Δύο απουσίες μετρά ο προπονητής του Εθνικού. Εκτός πλάνων του Εγκωμίτη είναι ο τιμωρημένος ο Στόιτσιεφ και ο τραυματίας Πινσέλι. Απουσίες που θα φέρουν και αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Τα δύο νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα θα είναι οι Αρέστη και Ενέσκου που θα παίξουν στη μεσαία γραμμή και θα μετακινηθεί στο κέντρο της άμυνας ο Ντόβπνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ