aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣτο... οπλοστάσιο του Ηλία και ο Φόλπρεχτ

Στο… οπλοστάσιο του Ηλία και ο Φόλπρεχτ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο προπονητής του Εθνικού Ηλίας Χαραλάμπους σε συνεργασία με τον διευθυντή Ποδοσφαίρου Απόστολο Μακρίδη και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννο Δημοσθένους ενέτειναν τις προσπάθειές για να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό. Μετά την απόκτηση του τερματοφύλακα Ανδρέα Χριστοδούλου και του Κώστα Πηλέα, η ομάδα της Άχνας ολοκλήρωσε και τη μετεγγραφή του Ζντένεκ Φόλπρεχτ.

Ενημέρωσε επισήμως για τη συμφωνία της με τον 30χρονο Τσέχο, ο οποίος αγωνίστηκε προηγουμένως σε Πάφο FC και Ερμή. Πρόκειται για πολύ καλή κίνηση στη σκακιέρα του προγραμματισμού καθώς μπορεί να δώσει πολλές λύσεις σε άμυνα και κέντρο. Από εκεί και πέρα, δυνατά φιλικά θα δώσει στην περίοδο της προετοιμασίας ο Εθνικός.

Μεταξύ άλλων θα τα πει με τις Ανόρθωση και ΑΕΚ. Η ομάδα της Άχνας θα ξεκινήσει προετοιμασία την πρώτη εβδομάδα του Ιούλη, ενώ το βασικό στάδιο θα γίνει στην Ελλάδα, εκεί όπου θα τεθούν οι βάσεις για τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ