aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣτιβ: «Μπορεί να ενδιαφερθεί κάποιος άλλος...» - Ηλίας: «Η σοβαρότητα ήταν εμφανής»

Στιβ: «Μπορεί να ενδιαφερθεί κάποιος άλλος…» – Ηλίας: «Η σοβαρότητα ήταν εμφανής»

Στο αν θα παραμείνει ή όχι στον πάγκο της Πάφος FC απάντησε ο προπονητής της ομάδας Στιβ Κωνσταντινίδης, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Εθνικό. Τόνισε όπως είπε και άλλες φορές δεν εξαρτάται από αυτόν. Πρώτα θα πρέπει να δεχτεί πρόταση, κάτι που είπε δεν έχει γίνει. Εξέφρασε παράλληλα την πεποίθηση για το γεγονός πως με το έργο που έχει δείξει μπορεί να ενδιαφερθεί κάποια άλλη ομάδα γι’ αυτόν.

Στη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του παρά το ότι πέτυχαν προ ημερών τον στόχο της παραμονής, στάθηκε ο προπονητής του Εθνικού Ηλίας Χαραλάμπους μετά τη νίκη επί της Πάφος FC.

Όσα δήλωσε ο Στιβ Κωνσταντινίδης:

Αρχικά είπε: «Συγχαρητήρια στον Εθνικό. Δεν είμαι σίγουρος για το πώς κέρδισε. Είχε ένα σουτ και πέτυχε δύο γκολ. Έπαιξε καλά όμως καλά και έκλεισε τους χώρους. Το έκανε δύσκολο για να διεισδύσουμε στην περιοχή τους. Είμαι περήφανος για τους παίχτες για τον τρόπο που δούλεψαν μαζί μου τους τελευταίους πέντε μήνες. Δεν πιστεύω να μπορούσαν να μου δώσουν κάτι περισσότερο. Ευχαριστώ τον κ.Λομάκιν και Ντουμπόφ που έδωσαν την ευκαιρία να προπονήσω την ομάδα. Πιστεύω ότι ήταν μια καλή επιλογή. Αν σκεφτείτε ότι είχαν ένα παιχνίδι στα δώδεκα. Πιστεύω εκεί που ήμασταν φαβορί για διαβάθμιση αλλάξαμε αρκετά πράγματα γρήγορα. Είμαστε εδώ που είμαστε εξαιτίας αυτών των ποδοσφαιριστών. Ευχαριστώ όλους στην Πάφο».

Για τα ρεκόρ που έκανε η ομάδα με αυτόν: «Σπάσαμε αρκετά ρεκόρ. Ρεκόρ συγκομιδής βαθμών, συνεχόμενες νίκες, η 5η χρονιά που παραμένουμε στην πρώτη κατηγορία και ίσως ο πιο μικρός παίχτης που έπαιξε στην πρώτη κατηγορία, ο Λύσανδρος».

Για το αν θα παραμείνει: «Το έχω πει αρκετές φορές αλλά αυτό δεν εξαρτάται από μένα. Πρέπει να δεχτώ μια πρόταση και να δω αν μου συμφέρει ή όχι. Τα οικονομικά για μένα δεν είναι το πρώτο, είναι συνθήκες πως θα δουλέψουμε. Αν θα μπορώ να φέρω προσωπικό, αν θα μπορώ να έχω τον τελευταίο λόγο στους παίχτες ποιος θα έρθει. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να αφορούν τον προπονητή. Πρέπει να αποφασίσει με ποιους θέλει να δουλέψει. Ο προπονητής θα αποφασίσει ποιον παίχτη θα φέρεις. Δεν με ενδιαφέρει αν μου φέρεις τρεις τερματοφύλακες διαφορετικού ύψους. Εγώ μπορεί να θέλω τον πιο ψηλό. Μέσα σε όλα αυτά δεν έχω δεχθεί κάποια πρόταση, οπόταν καλό καλοκαίρι. Θα δούμε… Πιστεύω με το έργο που έκανα εδώ μπορεί να ενδιαφερθεί κάποιος άλλος».


Όσα δήλωσε ο Ηλίας Χαραλάμπους:

«Πήραμε πολύ σημαντική νίκη σήμερα άσχετα αν πετύχαμε τον στόχο μας δύο παιχνίδια πριν τελειώσουμε. Τα παιδιά έδειξαν συγκέντρωση. Η σοβαρότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν εμφανής. Κάναμε την τελευταία προπόνηση της χρονιάς και τα παιδιά ήταν λες και ήρθαν για πρώτη φορά στο γήπεδο. Αυτό σημαίνει πολλά για ένα προπονητή. Είμαι πολύ χαρούμενος που κλείσαμε έτσι τη χρονιά. Άξιζαν να κερδίσουν την χρονιά απέναντι στην καλύτερη ομάδα του γκρουπ. Προσπαθούμε σιγά σιγά να κτίσουμε νοοτροπία.

Ευχαριστώ τα παιδιά για αυτό τον αγώνα που έκαναν όλη τη σεζόν. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είμαι ευτυχισμένος και χαρούμενος που δούλεψα μαζί τους και θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Έχουμε ένα μήνα για ξεκούραση. Καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια. Θα τα πούμε τη νέα χρονιά που θα είναι πολύ δύσκολη. Θέλω να ευχηθώ στο φίλο τον διαιτητή Γιάννη Αναστασίου ότι καλύτερο στη συνέχεια και για αυτόν και την οικογένεια του. Ευχαριστώ όλους που με στήριξαν την ομάδα, τον πρόεδρο, το Δ.Σ και πάνω από όλα τους ποδοσφαιριστές για αυτά που κάνανε. Θα τα πούμε στη νέα χρονιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ