aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣτην Ελλάδα για επαφές ο Δημοσθένους

Στην Ελλάδα για επαφές ο Δημοσθένους

Ταξίδι με στόχο να μιλήσει αλλά και να δει μετεγγραφικούς στόχους, έχει πραγματοποιήσει ο τεχνικός διευθυντής του Εθνικού Άχνας, Γιάννος Δημοσθένους. Από χθες βρίσκεται στην Ελλάδα, αφού σήμερα και αύριο υπάρχει αγωνιστική δράση και θα παρακολουθήσει σίγουρα ένα παιχνίδι. Πληροφορίες μας κάνουν λόγο ότι είναι πιθανό να έχει και συνάντηση με συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή όπου δεν αποκλείεται να δώσουν και τα χέρια.

Ο Δημοσθένους το καλοκαίρι έχοντας στη διάθεσή του ένα μικρό μπάτζετ να διαχειριστεί, κατάφερε να κάνει ποιοτικές προσθήκες και τώρα επιδιώκει σε συνεργασία με τον Εγκωμίτη σε μία-δυο ακόμη τέτοιες κινήσεις. Πιθανόν ο πρώτος στόχος να είναι μέσος ποδοσφαιριστής. Μέσα στα επόμενα 24ωρα ίσως προκύψουν εξελίξεις.

Στον αγωνιστικό τομέα, το ευχάριστο για τον Εγκωμίτη είναι ότι η αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ δεν έφερε απουσίες λόγω καρτών. Ο Κύπριος τεχνικός έκανε αλλαγές στο παιχνίδι, σκεπτόμενος την αναμέτρηση της Κυριακής με τη Δόξα, που κρίνεται πολύ σημαντική. Την χαρακτήρισε, άλλωστε, αναμέτρηση έξι βαθμών.

«Αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολα, είναι έξι βαθμών. Όλες οι ομάδες έδειξαν ότι δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Στόχος μας είναι η νίκη για να πάμε στο +9, θα δουλέψουμε σε αυτό και θα δουλέψουμε στους τομείς που χρειάζεται για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας», σχολίασε. Αν κερδίσει η ομάδα της Άχνας θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για να μείνει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ