aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣτην αστοσιά, 'φελά τζαι το (Χ)αλάζι! (video)

Στην αστοσιά, ‘φελά τζαι το (Χ)αλάζι! (video)

Θα μπορούσε να κερδίσει ο Εθνικός Άχνας, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Καρμιώτισσα. Παρόλα αυτά, οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 1-1 στο Δασάκι και με βάσει την εικόνα τους στην αναμέτρηση, η ισοπαλία θεωρείται καλύτερη από την ήττα. Πλέον, η Καρμιώτισσα βρίσκεται στο +3 από την ουραγό Δόξα η οποία κέρδισε με 5-1 τον Ερμή και πλησίασε περισσότερο, ενώ η Άχνα παρέμεινε στην 9η θέση και είναι πέντε βαθμούς μακριά από την τελευταία θέση.

Με αρκετή υπομονή στις επιθετικές τις προσπάθειες και με μεγάλη προσοχή στην άμυνά της καταφέρνοντας να… μπλοκάρει τα επιθετικά ατού της Άχνας, η Καρμιώτισσα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και σχετικά νωρίς εξαργύρωσε την υπεροχή της ανοίγοντας το γκολ. Σκόρερ για τους ερυθρόμαυρους ήταν ο Μανογιάν, ο οποίος μετά από καιρό (απουσίαζε λόγω τραυματισμού) επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με τον καλύτερο τρόπο. Ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός, έπειτα από μπαλιά του Δημητρίου και προσποίηση του Πόλιανετς, βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Μετά το γκολ της ομάδας των Πολεμιδιών, οι μπλε άρχισαν να συνέρχονται και απείλησαν  σε αρκετές περιπτώσεις με Κυπριανού, Κατσαράβα, Ντόβπνια και Στόιτσεφ, ενώ στο 37’ ο Νικολαΐδης και ο βοηθός Εγγλέζου, στέρησαν καθαρό γκολ στην Άχνα, όταν ο Καϊρίνος απέκρουσε δύο φορές σε ισάριθμες προσπάθειες του Ντόβπνια, αλλά στη δεύτερη περίπτωση η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος.

Ακολούθως προέκυψε ολιγόλεπτη διακοπή στην αναμέτρηση λόγω τραυματισμού του βοηθού Εγγλέζου. Με την επανέναρξη, η ομάδα που είχε τον έλεγχο ήταν η Καρμιώτισσα η οποία όχι μόνο πίεσε για ένα δεύτερο γκολ, αλλά διαφύλαξε και το προβάδισμά της μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

Ο Εθνικός μπήκε πιο δυνατά από την αρχή του δευτέρου μέρους και στο 56’ ευτύχισε να ισοφαρίσει σε 1-1. Ο Πιντσέλι εκτέλεσε πλάγιο άουτ και ο Κρατσιούνοφ με κεφαλιά ισοφάρισε από το ύψος της μικρής περιοχής. Αυτό που παρακολουθήσαμε στη συνέχεια ήταν εκπληκτικό, αφού και οι δύο ομάδες απώλεσαν σπουδαίες ευκαιρίες οι οποίες αγγίζουν διψήφιο νούμερο, όμως, οι δύο τερματοφύλακες που ήταν σε καλή και η αστοχία των επιθετικών των «μονομάχων» δεν επέτρεψαν σε κάποιον να πανηγυρίσει το τρίποντο.

Δείτε πιο κάτω την ταυτότητα και το live της αναμέτρησης!

Εθνικός Άχνας (Βάλντας Ιβανάουσκας): Πρότσιεκ, Κυπριανού (83′ Κιπιάνι), Φιλίποφ, Στόιτσεφ, Ντόβπνια, Ιλουρίντζε (52′ Ενέσκου), Αρέστη (63′ Αράμπαλ), Πινσέλι, Κρατσιούνοφ, Κατσαράβα, Ζελάγια.

Καρμιώτισσα (Λιάσος Λουκά): Καϊρίνος, Βοσκανιάν, Όστοϊτς, Λογκόμπ, Δημητρίου, Βαττής (74′ Μπάρμπαρο), Πόλιανετς, Σάλιακας, Μανογιάν (62′ Πάσεκ), Αντάμοβιτς, Όρντος (89′ Σταύρου).

Σκόρερ: 56′ Κρατσιούνοφ / 13′ Μανογιάν.

Κίτρινες: 40′ Πινσέλι (2η), 58′ Αρέστη (2η), 76′ Κρατσιούνοφ (2η), 90′ + 1 Ζελάγια (2η) / 34′ Βοσκανιάν (4η), 51′ Όστοϊτς.

Αποβολές: -/-.

Γήπεδο: Εθνικού Άχνας (Δασάκι).

Διαιτητής: Χρίστος Νικολαΐδης.

Α’ βοηθός: Αγγέλα Κυριάκου.

Β’ βοηθός: Εγγλέζου Νίκος.

Τέταρτος: Τιμόθεος Χριστοφή.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχάλης Ιωάννου.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ