aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣτην ακίδα ο Γκριγκαλάβα

Στην ακίδα ο Γκριγκαλάβα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Την περίπτωση απόκτησης του Γκία Γκριγκαλάβα φαίνεται πως εξετάζουν στον Εθνικό Άχνας, με τους παράγοντες της ομάδας να επιβεβαιώνουν ούτε όμως και να διαψεύδουν οτιδήποτε.

Ο 26χρονος Γεωργιανός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στην Πάφος FC αφήνοντας καλές εντυπώσεις, προτάθηκε στους μπλε που ψάχνουν παίκτες για την ενίσχυση της οπισθοφυλακής τους, όμως τον τελευταίο να έχει ο προπονητής της ομάδας Ντανίλο Ντόντσιτς. Ο υψηλόσωμος αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας, κάτι που βλέπουν με θετικό μάτι οι Αχνιώτες.

Απ’ εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό τους και από αύριο επιστρέφουν στο γήπεδο και στις καθημερινές διπλές προπονήσεις. Αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικά παιχνίδια στο Δασάκι, την Τετάρτη κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου και το Σάββατο με αντίπαλο την Αναγέννηση Δερύνεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ