aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣτη Λεμεσό για να ψάξει την έκπληξη

Στη Λεμεσό για να ψάξει την έκπληξη

Είναι το ακλόνητο αουτσάιντερ. Το μαρτυρά η βαθμολογική του θέση, σε συνδυασμό με της αντιπάλου του, όμως ο Εθνικός θα πάει στη Λεμεσό για να κοιτάξει στα μάτια την ΑΕΛ και να κυνηγήσει την έκπληξη. Εάν μπορεί να πετύχει κάτι καλό, που δεν είναι άλλο από το βαθμολογικό κέρδος, είναι κάτι που θα διαφανεί στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου.

Η ομάδα της Άχνας είναι στον πυθμένα της βαθμολογίας με μόλις 8 βαθμούς, όμως παρουσιάζεται αποφασισμένη να κυνηγήσει μέχρι τέλους την αποφυγή του υποβιβασμού. Προέρχεται από το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Ερμή (0-0) και θέλει να δώσει συνέχεια. Θα παίξει για τη νίκη, όμως και η ισοπαλία δεν θα είναι αρνητικό αποτέλεσμα, όταν απέναντί της θα έχει την ΑΕΛ μέσα στην έδρα της.

Ο Κάστρο, που αποκτήθηκε πρόσφατα από τη Δόξα, είναι στις επιλογές του Τσιχράντζε για το σημερινό ματς. Παραμένει ερωτηματικό εάν θα είναι και στο αρχικό σχήμα. Αντιθέτως, ο Γεωργιανός τεχνικός δεν υπολογίζει τον Κιπιάνι, που τιμωρήθηκε με επιπλέον αγωνιστική από τον Αθλητικό Δικαστή. Επίσης, είναι γνωστό ότι αποχώρησε από την ομάδα ο Στόιτσεφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ