aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣκοράρει με το σταγονόμετρο

Σκοράρει με το σταγονόμετρο

Ο Γιώτης Εγκωμίτης ανακατεύει συνεχώς την τράπουλα για να βρει επιθετικές λύσεις ώστε να βελτιωθεί η ομάδα του στο σκοράρισμα. Ο τεχνικός του Εθνικού γνώριζε εξαρχής ότι θα είχε να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα, λόγω του εμπάργκο μετεγγραφών και σε συνδυασμό με την αποχώρηση των Κατσιαράβα και Ζελάγια. Στα έξι φιλικά παιχνίδια που έδωσε μέχρι σήμερα η ομάδα της Άχνας, σκόραρε με το σταγονόμετρο, αφού δεν έχει καταφέρει σε κανένα να πετύχει περισσότερα από ένα γκολ.

Για την ώρα, ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει επιθετικά ο Εθνικός είναι ο Νικολάι Κιπιάνι, ο οποίος είδε δίκτυα στα δύο τελευταία φιλικά με τον Ολυμπιακό και τον Άρη. Οι κυανόλευκοι στηρίζουν πολλά στον Ρώσο πλάγιο επιθετικό. Στην περσινή σεζόν ο Κιπιάνι πέτυχε 6 γκολ. Φέτος τα στηρίγματά του θα είναι λιγότερα και θα έχει πιο δύσκολο έργο.

Μετά από διήμερο ρεπό, οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο και πιάνουν ξανά δουλειά. Αύριο θα γίνει το φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα στο Δασάκι. Οι Πογιατζής και Χάτζιαρος πιθανότατα θα αγωνιστούν. Εκτός θα είναι και πάλι οι Πινσέλι και Ενέσκου. Τη Δευτέρα θα γίνει νέο φιλικό, με τη Νέα Σαλαμίνα στο Δασάκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ