aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣκληρή δουλειά και φιλικό με τα Γιαννιτσά

Σκληρή δουλειά και φιλικό με τα Γιαννιτσά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Εθνικού Άχνας στη Νάουσα, όπου βρίσκεται η αποστολή. Εκεί ο Γιώτης Εγκωμίτης μαζί με τους συνεργάτες του βάζουν τις βάσεις για τη δημιουργία του νέου Εθνικού, ο οποίος στόχος είναι να παρουσιαστεί δυνατός και ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα.

Οι προπονήσεις είναι διπλές και οι ποδοσφαιριστές εργάζονται σκληρά με στόχο να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους. Το πρώτο φιλικό για την ομάδα της Άχνας είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Για την ώρα δεν υπάρχει άλλο προγραμματισμένο φιλικό μιας και η αναμέτρηση με τη Νάουσα έχει ακυρωθεί. Τη δεδομένη στιγμή η ομάδα του Εθνικού είναι σε επαφές με τα Τρίκαλα για να διευθετηθεί άλλο ένα φιλικό παιχνίδι πριν την επιστροφή της ομάδας την 1η Αυγούστου στην Κύπρο. Οι Αχνιώτες στα πρώτα τους φιλικά στην Κύπρο έδειξαν ενθαρρυντικά στοιχεία, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και πάνω σε αυτές τις εμφανίσεις θέλουν να χτίσουν και να βελτιώσουν την εικόνα τους.

Ήδη κάποιοι παίκτες έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν και όσο περνά ο καιρός θα προσαρμοστούν και θα μπορέσουν να δώσουν ακόμη περισσότερα. Στα μετεγγραφικά δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι νεότερο μιας και ακόμη η περίπτωση Μάριου Ηλία απασχολεί αλλά μένει στάσιμη. Και αυτό γιατί στον Εθνικό περιμένουν τον παίκτη να βρει τρόπο να πάρει την ελευθέρα του και να ανακοινωθεί και επίσημα. Μπορεί να καθυστερεί το όλο θέμα να τελειώσει, όμως στο Δασάκι δεν έχουν πρόβλημα να περιμένουν όσο χρειαστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ