aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Σημαντικό το πρώτο παιχνίδι»

«Σημαντικό το πρώτο παιχνίδι»

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η κλήρωση του πρωταθλήματος έφερε βατή πρεμιέρα για τον Εθνικό, αλλά στη συνέχεια τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια με μεγάλες ομάδες. Στις πρώτες έξι αγωνιστικές ο Εθνικός έχει τέσσερα παιχνίδια στο Δασάκι και δύο εκτός.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Άχνας στα πρώτα έξι παιχνίδια θα αντιμετωπίσει στο Δασάκι την ΑΕΖ στην πρεμιέρα ως τυπικά φιλοξενούμενη, την ΑΕΚ (2η), την Ομόνοια (4η) και την Αναγέννηση (6η). Μακριά από το Δασάκι θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ (3η) και τον Ερμή (5η).

Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού, Τόμης Κουής, που κλήθηκε να σχολιάσει την κλήρωση του πρωταθλήματος, δήλωσε: «Δεν υπάρχει εύκολη και δύσκολη κλήρωση. Θα παίξουμε με όλες τις ομάδες, οπότε δεν ξεχωρίζουμε σε καμία περίπτωση παιχνίδια και αντιπάλους. Σίγουρα το πρώτο παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό και θα πρέπει να το κερδίσουμε για να ξεκινήσουμε θετικά το πρωτάθλημα. Ο στόχος στο ξεκίνημα είναι να πάρουμε όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε. Το πιο σημαντικό για μας είναι η απόδοση που θα έχουμε και όχι ποιοι είναι οι αντίπαλοί μας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς. Ο Ντανίλο Ντόντσιτς και οι συνεργάτες του δουλεύουν έντονα για να θέσουν τις βάσεις για μία καλή χρονιά. Έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικά την ερχόμενη εβδομάδα, με Δόξα και Καρμιώτισα.

Στις 18 Ιουλίου η ομάδα θα μεταβεί στη Βουλγαρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Σε ό,τι αφορά το ρόστερ, πρώτα θα ξεκαθαρίσει το θέμα με τους υπό δοκιμή Κιπιάνι, Ντόβπνια και Γκοΐκοβιτς και μετά θα γίνουν άλλες κινήσεις ενίσχυσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ