aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣήκωσε ήδη τα μανίκια κι έπιασε δουλειά ο Κλάφουριτς

Σήκωσε ήδη τα μανίκια κι έπιασε δουλειά ο Κλάφουριτς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά από αστραπιαίες κινήσεις, ο Εθνικός Άχνας έχει βρει και έφερε στην Κύπρο τον αντικαταστάτη του Γιώτη Εγκωμίτη. Πρόκειται για τον 47χρονο Κροάτη τεχνικό Ντίαν Κλάφουριτς, ο οποίος πριν από ενάμιση χρόνο είχε αναλάβει τη Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά ο πρόωρος αποκλεισμός από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου.

Προηγουμένως ήταν βοηθός στη Λέγκια ενώ είχε προπονήσει στο παρελθόν την Εθνική ομάδα Γυναικών της Κροατίας, την ομάδα Νέων της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, την Γκόριτσα, ενώ ήταν βοηθός στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας. Τελευταία του ομάδα ήταν η Χρβάτσκι Ντραγκόβλιατς Κροατίας. Από χθες τα ξημερώματα βρίσκεται στη χώρα μας υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς με προοπτική ανανέωσης για άλλον ένα χρόνο και μάλιστα γνώρισε τους παίκτες πραγματοποιώντας και την πρώτη του προπόνηση.

Η έλευση του Κλάφουριτς αποτελεί επιτυχία για τον Εθνικό και τον Γιάννο Δημοσθένους. Θα είναι στον πάγκο της ομάδας για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ