aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣφραγίζει την πρόκριση και βλέπει Ομόνοια

Σφραγίζει την πρόκριση και βλέπει Ομόνοια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τυπικής διαδικασίας είναι ο σημερινός επαναληπτικός με τον Διγενή για τον Εθνικό Άχνας στον θεσμό του Κυπέλλου. Η νίκη με 3-0 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα και μάλιστα εκτός έδρας έχει δώσει ουσιαστικά την πρόκριση στην ομάδα της Άχνας από τον πρώτο κιόλας αγώνα. Έτσι, σήμερα ο Κλάφουριτς αναμένεται να παρατάξει μία ομάδα με πολλούς νεαρούς, έχοντας μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν έχουν παίξει σχεδόν καθόλου και να ξεκουράσει κάποιους βασικούς.

Ο Μάριος Μιτσίδης σε χθεσινές του τοποθετήσεις αναφέρθηκε και στη διαιτησία του αγώνα με την Πάφος FC αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο καταγγελίας: «Περιμένουμε να δούμε ποιες αποφάσεις θα παρθούν από τη συνεδρία του Δ.Σ. Είχαμε κάποια παράπονα από τη διαιτησία και, νομίζω, ήμασταν η μοναδική ομάδα που δεν ασχολήθηκε με τη διαιτησία, μέχρι το ματς με την Πάφος FC. Ένα παιχνίδι που ήταν τηλεοπτικό. Είχαμε ξεκάθαρα δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν. Θα αποφασίσουν στο Δ.Σ., μαζί και ο πρόεδρος, πώς θα αντιδράσουμε σε αυτό το κομμάτι. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις που έχει αναφέρει ο πρόεδρος. Θα τις δουν και θα τις μελετήσουν στο συμβούλιο και θα δούμε πώς θα προστατέψουμε την ομάδα. Στηρίξαμε τη διαιτησία φέτος, αδικηθήκαμε σε κάποια παιχνίδια, όμως δεν κάναμε αναφορά σε κανέναν. Πρέπει όμως τώρα να πάρουμε τα μέτρα μας».

Αξίζει να αναφερθεί ότι το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Πρόγιτς, είναι στην Κύπρο και θα είναι διαθέσιμος με αντίπαλο την Ομόνοια, ενώ εκτός αποστολής θα είναι ο Λαμπάν που συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ