aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣέβεται αλλά δεν φοβάται

Σέβεται αλλά δεν φοβάται

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δίχως αμφιβολία η αποψινή έξοδος του Εθνικού στο ΑΕΚ Αρένα είναι η πιο δύσκολη αποστολή που του έτυχε μέχρι στιγμής στο τρέχον πρωτάθλημα. Κάτι που από μόνο του είναι αρκετό για να δώσει έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα. Μπορεί η ΑΕΚ να έχει πολλές απουσίες, όμως παραμένει το φαβορί της αναμέτρησης.

Ο Γιώτης Εγκωμίτης μαζί με τους συνεργάτες του ανέλυσαν την αντίπαλο της ομάδας τους και, εκτός από τα προτερήματά της, εντόπισαν και αδυναμίες τις οποίες θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν οι γαλάζιοι.

Το θετικό για την ομάδα της Άχνας είναι ότι δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Μοναδικό ερωτηματικό παραμένει ο Λαμπάν, ο οποίος, ακόμη και αν συμπεριληφθεί στην αποστολή, δύσκολα θα αγωνιστεί βασικός. Έτσι σε σχέση με το ματς απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπογκατίνοφ, στην άμυνα θεωρούνται φαβορί οι Κυπριανού (δεξιός μπακ), Μαρκόφσκι και Γκλομπάρτ (κεντρικοί αμυντικοί), ενώ οι Χριστοφή και Ευσταθίου διεκδικούν τη θέση του αριστερού μπακ. Στη μεσαία γραμμή έχουν προβάδισμα οι Μιγκελίτο, Φοινίρης και Παπαγεωργίου, εξτρέμ θα είναι οι Κονέ και Κουντόμπιακ, ενώ στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Κοστόφσκι. Θέση διεκδικεί και ο Μάριος Ηλία.

Ο Εθνικός θα προσπαθήσει να κρατήσει μπάλα και να μην αφήσει την ΑΕΚ να κάνει το παιχνίδι της. Δεν αποκλείεται ανά διαστήματα να δούμε ψηλές πιέσεις από τους ποδοσφαιριστές για να αξιοποιήσουν τυχόν λάθος, ενώ θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ